Tekstvak: w

vrijwilligers

Toezichthouder

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in de speeltuin met:
toezichthouden, speelgoed uitlenen, de tuin netjes houden, een kopje koffie of ijsje verkopen en kinderen begeleiden bij activiteiten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met een kindvriendelijke instelling.
Die goed kunnen omgaan met bezoekers uit diverse culturen, flexibel zijn, graag buiten werken en deel willen uitmaken van ons gezellige team.

Winkeljuffrouw/gastvrouw

Het winkeltje op het speelcentrum is eigenlijk het hart van de tuin.
Mensen komen daar met al hun vragen, een snoepje of kopje koffie kopen. Kinderen worden er getroost en pleisters geplakt.

Wij zoeken een kind vriendelijke, spontane medewerkster die bezoekers opvangt en koffie /thee zet. Die goed Nederlands spreekt en schrijft. Kan omgaan met mensen uit allerlei verschillende culturen. Die informatie kan verstrekken, lichte administratieve werkzaamheden wil verrichten. Consumpties verkoopt in het winkeltje en af en toe de boel eens een sopje wil geven.

Tuinman (vrouw)

Op het speelcentrum hebben we behoorlijk wat groen dat onderhouden moet worden.
We doen alle klussen zelf en zoeken versterking voor het team dat de tuin "netjes" houdt. De klussen variŽren van grasmaaien tot bladeren vegen. Het onderhouden van de moestuintjes en fruitbomen tot aan het terras schoonspuiten met de hoge druk. Regelmatig nemen we ook zelf de verfkwast ter hand.

Zelfstandig klussen op kunnen pakken. Betrouwbaarheid, enthousiasme en motivatie. Goed om kunnen gaan met mensen uit diverse culturen en werken in een kinderrijke omgeving. Werktijden zijn meestal onder schooltijd.

kinderactiviteiten

wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen met kinderen
een activiteit te ondernemen. Dat kan zijn knutselen, sport en spel, iets met muziek, koken of bakken, ........................ Er is bij ons van alles mogelijk en vraag naar een breed aanbod.

Wij verwachten uiteraard een kind vriendelijke instelling. Betrouwbaarheid, enthousiasme en motivatie. Goed om kunnen gaan met mensen uit diverse culturen.

Het Speelcentrum kan niet zonder vrijwilligers !! Zei maken het verschil !!!

Iedereen die werkt in het Speelcentrum moet bereid zijn een VOG aan te vragen, kosten worden vergoed.

Werktijden in overleg, maar voornamelijk als de scholen gesloten zijn. Dus ook in de weekenden en schoolvakanties